MAN-TECH

Az emberi összetevő

Windows és bármely Op.rendszer speciális telepítése

Program telepítés

Operációs rendszert telepíteni nem nehéz és viszonylag gyorsan megoldható, ez a legfőbb oka, hogy már néhány hét elteltével is használhatatlanságig lassul a nagy és drága számítógépeken is. Különös tekintettel a Windows 10-re, ami az erőforrásai felét fordítja olyan funkciókra, amik közvetlen nem önt szolgálják.

Viszont így is érdemes a legújabb rendszereket használni és azokat folyamatosan frissíteni, mert a további felhasználói programok is csak az új és stabil alapokon fognak jó működni.
Mi nem sajnáljuk az időt, hogy megszabadítsuk a felesleges „kém” funkcióktól és minden olyan elemtől, ami feleslegesen terheli az erőforrásait.

Windows + felhasználói programok:

Windows telepítése, hosszútávú biztonságos működéshez szükséges beállítások, hardvereszköz és illesztőprogramok telepítése, felhasználói programok telepítése és beállítása.

  • 15.000,- Ft (2-3 munkanap)

Windows telepítés + adatmentés + felhasználói beállítások visszaállítása:

Windows telepítése, hosszútávú biztonságos működéshez szükséges beállítások, hardvereszköz és illesztőprogramok telepítése, felhasználói programok telepítése és beállítása + felhasználói adatok lementése és visszaállítása + felhasználói beállítások visszaállítása. (könyvjelzők, jelszavak, programok, levelezés, stb.)

  • 20.000,- Ft-tól (adatmennyiség és beállítások függvényében) (3-5 munkanap)

Garancia:

Az általunk telepített és átadott készülékek szoftveres működésére garanciát vállalunk. Igény esetén, erre az időre, online távsegítség szolgáltatást ingyenesen biztosítunk a karbantartás lapon leírtak szerint.